Moonberry / Mondbeere

Egyik nyári projektem volt ez a Mondbeere kendő. Egy csodaszép zöld zoknifonalat használtam fel hozzá, ha jól emlékszem, Lana Grossa volt, de a címkéjét már rég kidobtam. A kendőmintát is évekkel ezelőtt nyomtattam ki – úgy tűnik, ez egy ilyen lassan beérő projekt.  A mintát persze saját képemre formáltam. Ha összehasonlítjátok a fenti linken található fotóval, akkor az enyémnek jóval szélesebbek a csipkerészei. Egyszerűen élveztem a csipkemintát, meg már kötés közben látszott, hogy jó lesz ez így. Itt már írtam arról, hogy milyen hibát fedeztem fel a mintában és hogy lehet kijavítani.

Blokkolás előtt inkább jelentéktelennek tűnő semmiség kinézete volt, a víz viszont csodát tett, a ráhajtásokból szép lyukak lettek.

És ilyen a teljes alakos fotó. Hosszúkás kendő, inkább sál, de ez jó, mert nem gyakorlott kendőhordónak készítettem, aki valószínűleg úgyis sálként hordja majd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

5 hozzászólás “Moonberry / Mondbeere

  1. Ez jó! Rájöttem, hogy én sem vagyok gyakorlott kendőhordó!
    Esetleg írhatnál egy posztot a kendőhordásról kezdőknek.

    • Adel_anyahajo

      2017-09-01 at 22:17

      Ah, még jó, hogy tudok olvasni. Szóval kendőhordó! Igen, oké, ez is jó téma, szerintem videót kíván 🙂

  2. rudajaskolka

    2017-09-01 at 21:15

    Engem is érdekelne, hogy hordja a kendőt egy gyakorlott kendőhordó 🙂 van egy pár, de én is csak a nyakam köré csavarintom őket sál gyanánt…

    • Adel_anyahajo

      2017-09-01 at 22:19

      Szerintem vállkendőként. De ha visszagondolok, pár éve még kizártnak tartottam, hogy nagymamás módon hordjak háromszög formájú kendőt, aztán ez egyszer átbillent 🙂

  3. Szép ez a fonal, tényleg, és nagyon jól áll neki ez a minta.

Comments are closed.