Hahó, van itt valaki?

Nagyon sok hét eltelt megint bejegyzés nélkül. Maga alá gyűrt a munka, meg az is igaz, hogy az Instagram ellustított. Inkább posztoltam ott egy gyorsat, mint hogy hosszadalmas blogposztokat írjak.

Van viszont pár téma, ami kicsit hosszabb kifejtést igényel, így ezekkel hamarosan jövök.

Addig is kis update:

Augusztus végével kifutott a szerződésem a munkahelyemen, így most maradék szabim felhasználása után új korszak kezdődik. Hivatalosan először munkanélküli leszek, s ezt az időt arra szeretném használni, hogy elindítsam végre a gondolatban ezer éve létező fonalas vállalkozásomat.

Hogy ez az egész hogy jött? A tavaly tavasszal kitörő burnout-om világos jel volt, hogy változtatnom kell. Mivel ez azért az egész család életét meg anyagi helyzetét érinti, így további 16 hónapot dolgoztam már eléggé kikészülve, de azért úgy, hogy ezt a kívülállók nem nagyon vették észre. Mostanra viszont nagyon érzem, hogy jó megállni és jó lesz, hogy a saját magam főnöke leszek.

Épp a burnout miatt elkezdtem mindfulness meditációt is gyakorolni és ezzel kapcsolatban egy képzést is végezni. Ennek köszönhetem, hogy sokat vagyok mostanában a természetben és már elkezdtem erdőfürdőt is vezetni, egyelőre önkéntes alapon.

Végül egy óriási változás: bérelt lakásból saját házba költöztünk egy hónapja. Pici, nagyon pici, feleakkora, mint az eddigi helyünk, de van hozzá egy pici kert és egy terasz kilátással, szóval nagy a boldogság. Hogy milyen lesz télen, amikor mindenki benn él, az még izgalmas, drukkolok, hogy ne legyen megint home office meg online oktatás.

Na de az összhangulat nagyszerű minden kihívás ellenére is. Az a terv, hogy megint kialakítok egy rendszeres posztolási rutint azoknak a tartalmaknak, amik az Instára túl hosszúak lennének.

És egy technikai dolog: ezt a posztot a wordpress appról írom telefonról. Ha ez bejön, akkor tényleg semmi nem állhat utamba.

Köszönöm, ha még itt vagytok és légyszi, írjatok egy életjelet kommentbe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?