Joji 3color cashmere cowl

Négyévszakos fonalasnak lenni azt jelenti, hogy a készülő projekteknek semmi köze nincs az épp aktuálisan uralkodó időjáráshoz. Lehet tél, ha éppen a négyévszakos fonalas meglát egy csodás nyári csipketopot, akkor belekezd, ha pedig épp takarót horgolni van kedve nyáron, akkor tudomásul veszi, hogy ez bizony izzadással jár. Nekem is ennek jegyében áprilisban kellett elkezdeni a Joji-féle hatalmas nyakmelegítőt vastag gyapjúból – mikor máskor. Az eldolgozással azért nem siettem, valahogy a kánikula nem motivált a gyors befejezésre, de végül csak neki ugrottam. A gyermek meg volt olyan kedves és modellt állt és ült nekem, cserébe megkapta a cowlt jövő télre. Legalább már azt is tudjuk, milyen színű kabátot kell vadászni számára.

A mintából egyébként nem kötöttem meg minden szekciót, például a csipkéset kihagytam, mert már így is sokkal hosszabb lett, mint amennyit eredetileg képzeltem és amennyi szerintem szükséges lenne. Sebaj, majd a következő nekifutásban a csipkés is benne lesz és valamelyik másik szekciót hagyom ki.

A paraméterek: 3,5-es kötőtű, a mintában megadott eredeti szemszám, Drops Alpaka (türkizkék), Zauberball típusú szöszből saját kézzel font fonal (zöldes színátmenetes) és Kiss the frog (okkersárga) és néhány filmnézős este, mert alig kell odanézni, annyira egyszerű a minta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

One comment on “Joji 3color cashmere cowl

  1. Nagyon klassz lett, és szerintem nem hiányzik a csipkés rész. Az eredeti magassága nekem is túlzásnak tűnik.

Comments are closed.