WIPszerda: Ready Shawl

A Ready Shawl egy háromrészes sorozat első kendője, azoknak való, akik szeretnének megtanulni csipkét kötni, de még nagyon az elején vannak. Akár első csipkeprojektnek is tökéletes, mert annyira aprólékosan van elmagyarázva minden tudnivaló, minden szemszám. Tudom, tudom, nekem inkább a harmadikat kellett volna megvenni, szerintem kábé ott tartok technikailag, viszont én inkább az egyszerű optikájú kiegészítőket szeretem. Na meg az sem utolsó, hogy mindig kell egy pihenős kötés, amit bármikor, bármilyen lelki állapotban képes vagyok hiba nélkül folytatni. A Ready épp ilyen, úgyhogy nyaralásra is ezt fogom vinni.
A fonal ismerős lehet, készült ebből mostanában egy Lily Magnólia is – ahhoz hasonlóan ez a kendő is ajándék lesz. Én csodálom a színek bámulatos gazdagságát, amíg készítem, aztán olyan valaki nyakába vándorol, akinek passzol az arc- és hajszínéhez.
Ha kedvetek támadt ehhez a mintához, még fut egy közös kötés, ahol Soft Rainbow mintát is lehet nyerni, ha valaki augusztus 17-ig megköti a Ready, Steady, Go sorozat bármelyik kendőjét. Simán beleférhet – gyertek, kössünk együtt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?