WIPszerda: Marina kendő

A 2016/17-es tanévet szülinapi szezont ezennel megnyitom. Nálunk még csak jövő hétfőtől indul a suli, de az első szülinapi meghívók már a nyáron befutottak. A Minecraft témájú bulira majd inkább vásárolt ajándékot viszünk, de a Shopping Queen tematika megihletett, és gondoltam, valami jó kis kiegészítőt horgolok a szülinapos kislánynak. Akihez egyébként különleges kapcsolat fűzi Do-t, mert az egészen kicsi iskolájukban csak öten vannak, akik legalább félig magyarok, így egymás között a titkos nyelvükön beszélnek.

marinaleninek

Mivel már láttam a kislány szobáját, így nagyjából tudom, hogy nála a fehér-rózsaszín-pink színvilággal nagyon elrontani a dolgokat nem lehet. Egyértelmű volt, hogy a kendője alapszíne fehér Barka tó, és a csíkok benne rózsaszínek, narancsok lesznek. A Barka tó egyébként mindig is Marina akart lenni, csak eredetileg magamnak és mentazöldes meg drappos csíkozással készült volna. Mostanra viszont annyi ilyen színvilágú kendőm lett, hogy köszönöm, lemondok egy újabbról.

A Tó fonal egyébként egy álom, annyira puha, közben mégsem túl vastag, igazi nyaksimogató tapintás. A kontrasztszínek vegyesek: a narancs Muzsi festése, egy horgolt kendőből maradt. A pink szintén kézzel festett, a Dawandáról rendeltem még az ősidőkben és már két kendőt kötöttem belőle, valamint a legújabb freeform stólában (aminek a bemutatásával még mindig tartozom) is van egy adag belőle. Most a fonalrendezéskor akadtam rá egy nagyobb darab próbahorgolásra, amiből végül nem lett semmi, és ezt fejtettem fel most. A lazacszín egyszerű bolti zoknifonal, és még találtam egy Drops zoknifonalat is, amit szintén bele fogok horgolni a csíkokba. A fotóhoz képest már kicsit több látszik belőle valóságban, hamarosan mutatom a végeredményt, a buli ugyanis szombaton van, szóval szokásomtól eltérően nem fog ezer évig tartani a befejezése.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

One comment on “WIPszerda: Marina kendő

Comments are closed.