A hűtőszekrény tele volt kis mennyiségű zöldségmaradékkal, mi sem kézenfekvőbb ilyenkor, mint egy remek kis serpenyős mindenes. Egy személyre két zöldhagymát, fél sárga pritaminpaprikát, nyolc szál zöldspárgát és 6 közepes fej csiperkét használtam fel. Olívaolajat melegítettem, majd először a hagymát, paprikát és zöldspárgát pároltam fedő alatt, majd amikor már nagyjából megpuhultak, hozzátettem a gombát is, sóztam és borsoztam. Innentől fedő nélkül kevergettem addig, amíg a gomba el nem érte jellemző pirított állagát. Ráöntöttem az egészre fél citrom kifacsart levét és még forrón, parmezánforgáccsal megszórva tálaltam.
![Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...](http://www.linkwithin.com/pixel.png)
![Favorite Favorite](http://www.anyahajoblog.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](http://www.anyahajoblog.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
One comment on “Tavaszi serpenyős vacsora”
Comments are closed.