Lila-narancs freeform nyaklánc

katanyaklánc3

A PIF játékra készítettem ajándékba ezt a freeform nyakláncot. A kérés az volt, hogy legyen előkefazon, tehát inkább rövidebb, nem lelógó, cserébe viszont nyugodtan nagyobb, feltűnőbb. A narancsos és lilás árnyalatok is adottak voltak, és mert ezek a kedvenc színeim, így nagyon szívesen dolgoztam velük. Több változatot is készítettem különböző motívumokkal, formával és mérettel, és végül ez lett a nyerő.

katanyaklánc2

Spirál, bogyók, a spirálon felszínre horgolt rövidpálcák, kagylóminta, ráköltés, bullion stich, bordás öltés és pikó – hirtelen ennyi speciális öltést látok a nyakláncon.

Fekete szerelékeket használtam, valahogy sem az arany, sem az ezüst nem nézett ki jól hozzá. Mivel a gyapjúnapon többen kérdeztétek, hogy hogyan lesz a freeform horgolt foltból nyaklánc, ezért készítés közben fotóztam, és hamarosan írok belőle egy tutorialt.

Addig is még egy fotó, mert nem könnyű betelni vele:

katanyaklánc1

Na, ki kapott kedvet a freeformozáshoz? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

3 hozzászólás “Lila-narancs freeform nyaklánc

  1. Ez az “előkefazon” milyen találó! Nagyon szép, különleges darab lett. 🙂

    • Adel_anyahajo

      2016-05-08 at 21:29

      Köszönöm 🙂 Kicsit gondolkoznom kellett, amikor megláttam a fazon angol elnevezését, hogy mit is fed, de amikor összeraktam, akkor csak fogtam a fejem, hogy ez tényleg a tökéletes megnevezés, hogyhogy gondolkodnom kellett rajta. 🙂

Comments are closed.