Kamilla tunika

Csak egy gombolyag Sheepjes Whirl, kettő darab elvarrandó szálvég: ez volt az az ígéret, aminek nem voltam képes ellenállni, amikor először hallottam Annás Kamilla tunikájáról. Na jó, természetesen a fazon is tetszett.

Monotóniatűrés persze kellett hozzá, mert a raglánszaporításokon kívül semmi izgalmas nem történik itt, csupa egyráhajtásos pálcát horgol az ember – esetemben majdnem egy éven keresztül. Viszont pont ez benne az igazán vonzó: onnantól, hogy leválasztottam az ujjakat, tényleg bármit tudtam horgolás közben csinálni: tévézni, beszélgetni, aludni.

Mivel a one size fits all azért csak a mesében létezik, ezért nekem a nyakrészénél picit kreatívnak kellett lennem, ez látszik is a színén, hiszen a sötétlila fonalrészből használtam fel valamennyit a nyakmegoldás szűkítésére és magasítására. Így sem tökéletesen fekszik ki, de ennyi pacuhaság nekem már belefér.

Meg is sétáltattam már a picikét: a karintiai Las Vegasban voltunk – persze nem kaszinózni, csak gyönyörködni a Wörtherseeben meg beszívni a helyi pezsgés hangulatát – s látni véltem, ahogy a kávézóban a szomszéd asztalnál ülő idősebb hölgy megszakértette a kézimunkát. Ezért szeretem egyébként az sk cuccokat: még ha nem is beszélünk egymással, de pontosan lehet tudni, hogy ki az, akivel közös a szenvedély. Persze az is előfordul, hogy beszélünk róla, például amikor a Corona kellős közepén be kellett mennem a helyi klinikára és a 30 másodperces kézfertőtlenítés ideje alatt az asszisztensnővel kitárgyaltuk a majdnem Color Affection kendőm kötésmódját.

A száraz tények: 1 gombolyag Sheepjes Whirl Lavenderlicious

3-as horgolótű

és Annás mintája

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

2 hozzászólás “Kamilla tunika

  1. Nagyon csini!

Comments are closed.