Fonósnapló: a rejtélyes szürke

Sosem tudjuk meg, miből van

Ahogy azt a múltkoriban írtam, tényleg kár, hogy hanyagoltam a WIPszerdát, mert most itt állok ezzel a fonással és semmit nem tudok róla. Rémlik, hogy valamikor a butinette-ről rendeltem egészen elképesztően olcsón barkácsoláshoz való gyapjút világosszürke színben. Ha minden igaz, ez a kész fonalban a sötétebbik szál. Hogy a másik szál pontosan micsoda, arról viszont nem tudok számot adni. Az biztos, hogy maradék, mert a mennyisége tényleg nagyon kevés volt, de hogy miből maradt, fogalmam sincs. A lényeg: a kettő szál harmonizált egymással, így jobb híján összecérnáztam.

Költözés óta egyébként minimálisat fontam eddig, még minimálisabbat, mint amit úgy általában hobbival töltöttem, szóval ez a projekt legalábbis augusztus óta UFO státuszban volt. Szerencsére mire befejeztem, pont találtam még egy eldugott fonnivalót, az ráadásul kicsit izgalmasabb kézzel festett by Vég Anett. Karanténnapokra jól fog ez még jönni.

A szürkécske egyébként nagyon kis falat, 76 méter, de majd kitalálunk neki egy jó kis helyet egy maradékfaló projektben.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?