Doris Chan mellény élőben

 Igaz, hogy az Abydon Vest szoriját részletesen elmeséltem, de eddig hiányzott egy “ilyen lett” kép. A mintát nőiből kellett gyerekre alakítani, tehát a karkivágást és a mellbőséget csökkenteni. Ezt úgy értem el, hogy egyszerűen néhány centivel tovább horgoltam össze az oldalát. Igaz, hogy kilapítva furán néz ki a mellény, de felvéve semmi gyanús nem tűnik fel – legfeljebb az a tény, hogy tavaszra már valószínű ki fogja nőni a nagy iskolás leány.

Remek őszi projekt, ha valaha a rengeteg tervem mellett lesz rá időm, akkor magamnak is meghorgolom vastagabb fonalból – szerintem sötétlilából. Nektek is van kész vagy készülő őszi fonalas projektetek? Akkor tegyétek fel ide, a linkgyűjteménybe. Nemcsak blogbejegyzés, hanem bármilyen cím linkelhető, flickr album is! Remek lehetőség inspirálódásra, máris találhattok utánzásra váró projekteket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

2 hozzászólás “Doris Chan mellény élőben

  1. szuper lett! nagyon jól variálhatónak tűnik, a hossza miatt különösen, olyan melegít is, nem is, tunika is nem is.

  2. Igen, arra kíváncsi vagyok, hogy melegít-e majd vagy csak dekoráció 🙂 Mondjuk ugyanez a fonal japán virág mintával jól melegít, de az nagyon vastag és tömör.

Comments are closed.