WIPszerda

 Hogy eddig teljesen hiányzott a rendszeresség a blogból? Sosem tudhatta az ember, mikor érdemes benézni, kétnaponta vagy épp kéthetente? Igen, bevallom, a rendszeresség az élet egyetlen területén sem erősségem. Ami egyedül biztos: fonalazni nagyjából minden nap, de legalábbis minden másnap szoktam. Leginkább elkezdeni és folytatni, a befejezést inkább ne említsük, bár igyekszem fejlődni. Hogy a közbülső stádiumokról se maradjatok le, s hogy megtegyem az első lépést a rendszeresség felé, elindítom a WIPszerda sorozatot: minden szerdán mutatok egy épp folyamatban lévő fonalas projektet. Na jó, fogalmazzunk kicsit engedékenyebben arra az esetre, ha valami mégis megakadályozna: majdnem minden szerdán.

Az első apropóját az adta, hogy a Barkába épp most érkeztek új tweed fonalak. Ez nem onnan van, hanem valamelyik németországi utamról, viszont ha most fonalas körökben majdnem mindenki tweed-lázban ég, akkor miért ne ez legyen az első WIPszerdás téma? SBS – hála a Kikötős lányoknak, akik meggyőztek arról, hogy igenis szép és ne keressek más mintát. Amúgy igazuk van, ahogy egyre nő a kendő, egyre jobban tetszik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

4 hozzászólás “WIPszerda

  1. De jó! Épp gondolkoztam, hogy mihez vegyek tweed fonalat, mert hogy venni fogok, az nem kérdés! 🙂

  2. Gondoltam, hogy ragályos lesz 🙂 Mondjuk a Barkásoknak annyira szépek a színei, hogy nem is gondolkozok indokon, hogy betározzak belőlük. Már csak az a kérdés, hogy mikor jutok el a boltba.

  3. szuper!
    örülök, hogy megtartottad a mintát 🙂

  4. ez nagyon szep szinu!! en sosem ertettem, hogy miert kell uj minta mindig:-) kulonbozo tipusu fonalbol annyira mas lesz az eredmeny, hogy magam is csak nezek.

Comments are closed.