WIPszerda: pöttyös takaró

Volt egyszer, hol nem volt, rengeteg színes maradék fonal. Egy doboz alján unatkoztak, senki nem foglalkozott velük, így azon törték a fejüket, most mitévők legyenek. Tudták, hogy ha sokáig a dobozban maradnak, jönnek a molyok és megeszik őket. Na de mi másra lennénk jók? – sóhajtoztak hangosan. – Például egy színpompás takaróra! – jutott eszébe az egyiknek.- Már csak egy kis feketét kell szereznünk, hogy a nagy tarkaságból ne legyen összevisszaság.
Hát így is lett. Ha majd mind összeszedi magát és körré meg négyzetté alakul, takaró lesz belőlük. A molyok meg vesszenek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

9 hozzászólás “WIPszerda: pöttyös takaró

  1. Ütős kis társaság!

  2. Szuper ! Nagyon tetszik. 🙂
    Nálunk a maradékból zoknik lesznek, de az ötlet nagyon tetszik.

  3. Imádom a pöttyös takarókat, néhányat már én is horgoltam 🙂 És fekete háttérrel is nagyon vidámak a színes pöttyök…

  4. Nagyon ígéretes!!!!

  5. Igen, az úgy volt, hogy én Zelnice-Timinél voltam és megcsodáltam az ő pöttyös takaróját, és ha jól tudom, ő meg a te pöttyösödből kapta a kedvet, szóval ez egy ilyen láncreakció.

  6. Köszönöm nektek. Én is nagyon élvezem és várhatóan még jó sokáig így lesz ez, mert szerintem készülni fog vagy egy évig.

  7. Imádom a pöttyös blokkot és ezekkel a színekkel nem semmi 🙂 Várom a teljes képet a kész takaróról. Bár, ahogy írtad, ez el fog tartani egy darabig. Nem baj, türelmes leszek 🙂

  8. Igen, lattam, hogy nalad is van. Olyan ez, mint a baranyhimlo – kevesen usszak meg a pottyoket 🙂

Comments are closed.