V-stich baktus

Amikor elkezdtem az ABC-s bejegyzéseket, komolyan azt hittem, hogy év végéig minimum S-ig eljutok – ehhez képest csak az I-ig sikerült. Hogy ennek részben rajtam kívül álló okai is vannak, azt többen tudjátok. Most viszont új év kezdődik, és immár ABC-n kívül mutatom az új kedvenc fonalam és az abból készült V-stich baktus-t. A fonal Crazy Zauberball Blasser Schimmer. 15 dekás gombócokban kapható és ahogy azt a Crazy Zauberballtól megszokhattuk, a lehető legőrültebb színkombinációk jönnek elő a gombolyagból a horgolás során. Van például olyan szakasz, ahol az egyik szál bugyirózsaszín, a másik bilikék. és a vicc, hogy ennek ellenére nem csúnya. 

 De vannak zöldek, lilák, szürkék is, minden mindennel és saját magával összefonva is, minden méter új meglepetés.

A V-stich baktus (amelyet egyébként én neveztem el, mert az újságban csak számmal szerepelt) mintája a Häkeltrends című újságban található (2012/11 – 19-20-as számú modell). Ugyan nem erre a fonalra írták a mintát, de nagyon hasonlóra. A hozzá illő sapka még készül.

A végeredmény tarkabarka, több, mint 2 méter hosszú és a középszürke kabátomhoz tökéletesen illik. Külön érdekes, ahogyan a véletlen a különböző színű szakaszokhoz különböző színű szegélyt rendelt. Megunhatatlan, akármeddig képes lennék nézni ezt a sálat.
Épkézláb fénykép viselés közben még nem készült, de még nem mondtam le róla teljesen, hogy fog.

Legyen 2013 olyan vidám és változatos, mint ez a fonal és legyen olyan élvezetes végigélni, mint amilyen ennek a baktusnak a készítése volt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

5 hozzászólás “V-stich baktus

  1. Neked is színes és boldog új esztendőt! Átváltottam dinamikára, nagyon megtetszett nálad, remélem beválik.

  2. Boldog új évet neked is. Szuper ez a fonal!!! Kedvenceim nekem is a színátmenetesek – főleg a kiszámíthatatlanok!

  3. Loptam a sablont!:) Sokkal használhatóbb az előzőnél, ott csak porosodtak a régebbi bejegyzések

  4. Úgy legyen! 🙂 Nagyon jó lett ez a baktus.

  5. Anna, Colette: örülök, ez a legjobb megerősítés számomra, hogy érdemes volt felbolygatni kicsit a megszokottat. Túl jók a bejegyzéseink a porosodáshoz, nem igaz? 🙂
    Majd még a kedvencek listával kell valamit csinálnom, mert valahogy egymásra csúsznak az egyes blogok. Csak évek kérdése, és nekiveselkedem.

Comments are closed.