Csak három finom hozzávaló a piacról, meg kevés fűszer, és máris kész a finom, átmelegítő őszi vacsora vagy ebéd. A trió ezúttal gomba, sárgarépa és zöldbab volt, ezeket apróra vágtam. Mély serpenyőben vajat olvasztottam, megfuttattam két gerezd fokhagymát (beteg voltam, úgyhogy bőkezűen bántam az orosz penicillinnel), ehhez kevertem a három zöldséget, rövid ideig kevergetve pirítottam, aztán ahogy a gomba elkezdett levet ereszteni, sóval és borssal megszórtam az egészet és lefedve pároltam tovább úgy 10 percig. (Szükség esetén lehet hozzáadni vizet.) Közben petrezselymet aprítottam fel, s amikor tényleg jó puhán szalad a villa az összes zöldségbe, akkor még két kiskanál dijoni mustárt és egy fél citrom levét is hozzákevertem, majd megszórtam a friss petrezselyemmel. A mustár, a citrom és a petrezselyem egyszerűen legyőzhetetlen trió, próbáljátok ki! Vidám őszt kívánok!
![Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...](http://www.linkwithin.com/pixel.png)
![Favorite Favorite](http://www.anyahajoblog.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](http://www.anyahajoblog.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)