Egy ideje minden narancssárga körülöttem – nyilván a tél teszi, hogy vonzom ezt a színt. Narancssárgát horgolok, narancsot iszom és narancsot eszek, vérnarancsot, sima narancsot, néha bio kivitelben. S mert a bio narancsnak pont a héja az erőssége, nem akartam kidobni ezt sem. Hámozás után szárítottam egy hétig, aztán pár kanál kristálycukorral aprítógépben megőröltem. A muffin alaprecept cukormennyiségének egy részét – két kiskanálnyit – ezzel a cukorral helyettesítettem, s máris tökéletes narancsos muffint kaptam. Nem nagy ár egy jól induló napért, ugye?
Hamarosan a horgolt narancsok is jönnek, csak győzzétek kivárni!
![Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...](http://www.linkwithin.com/pixel.png)
![Favorite Favorite](http://www.anyahajoblog.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](http://www.anyahajoblog.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
2012-01-25 at 14:48
Jó ötlet! Csak azaprítógép hiányzik a háztartásamból, de az egyre jobban.
2012-01-25 at 19:13
Hamarosan nem is fogsz tudni élni nélküle – ha érted, mire gondolok 😀