Narancsos cukor

Egy ideje minden narancssárga körülöttem – nyilván a tél teszi, hogy vonzom ezt a színt. Narancssárgát horgolok, narancsot iszom és narancsot eszek, vérnarancsot, sima narancsot, néha bio kivitelben. S mert a bio narancsnak pont a héja az erőssége, nem akartam kidobni ezt sem. Hámozás után szárítottam egy hétig, aztán pár kanál kristálycukorral aprítógépben megőröltem. A muffin alaprecept cukormennyiségének egy részét  – két kiskanálnyit – ezzel a cukorral helyettesítettem, s máris tökéletes narancsos muffint kaptam. Nem nagy ár egy jól induló napért, ugye?

Hamarosan a horgolt narancsok is jönnek, csak győzzétek kivárni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

2 hozzászólás “Narancsos cukor

  1. Jó ötlet! Csak azaprítógép hiányzik a háztartásamból, de az egyre jobban.

  2. Hamarosan nem is fogsz tudni élni nélküle – ha érted, mire gondolok 😀

Comments are closed.