Nagy kék szemek és egy színes sál


Amikor horgolok valamit, mindig van a fejemben egy elképzelt gyerek, aki hordani fogja. Valahogy úgy jön ez, hogy annyiféle fonal van itthon, hogy a választáshoz mindig szükségem van valami témára vagy szempontra. Így jutott eszembe Párizs, tehát a rózsaszín-barna összeállítás, így jött a legutóbbi “szépia” kalap, amihez meg a fejemben egy régi, elsárgult fényképet kapcsoltam. Szóval vannak ezek az elképzelt képek – néha viszont a valóság még az elképzeltnél is sokkal jobb lesz. Például Enikő élénkkék szeme, amihez hihetetlenül jól illik a legutóbbi barna-kék kalap szegélye. Ribizlifotónál még több kép!

És ha már a színeknél és hangulatoknál vagyunk: ezt a sálat a nyári bécsi fonalrazziáról hozott alapanyagból horgoltam.

Egy ideig nagy volt a lelkesedésem, aztán félretettem. Nem tudtam, kinek készítem, eladni nem akartam, de még kerestem a személyt, aki egy ilyen nagyon domináns sálnak örülni tudna. Aztán egyszer csak belépett hozzánk egy barátnőm, és a táskája, kabátja, meg rajta a Nagycsili-féle kitűző pont rárímelt ezekre a színekre. Úgyhogy ilyen inspiráció után már nem kellett sok, hogy befejezzem – teljesítve ezzel egyúttal a Fejezzük be együtt 2010-ben! játék ehavi penzumát is.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

7 hozzászólás “Nagy kék szemek és egy színes sál

  1. ez gyonyoru!!!!

  2. A baba vagy a sál? 😉

  3. milyen baba?:-) A SAL!!!!!

  4. Szuper a kép a babáról!!!Tényleg hihetetlen kék a szeme, nagyon jól áll neki a sapi! Olyan érdekes,mert ezek a kék szemek is annyi félék tudnak lenni:D:D:D!Nagyon szépek a sál színei!

  5. Picit csal a fényképezőgép, ami itt tintakék, az a valóságban nagyon sötét lila. Szóval a valóságban még szebbek a színek 🙂

  6. Nagyon szépek! Tényleg egyéniségre tervezel!

Comments are closed.