Katicás mindentartó

– Ez kié? – kérdezi a vendéggyerek.
– Sophié, szombaton lesz a szülinapi bulija, oda viszi Do.
– Ti mindig olyan dolgokat visztek szülinapra, amiket te készítettél, nem vásároltat, ugye?
– Nem, sajnos nem mindig van időm készíteni, úgyhogy néha vásároltat viszünk.
– Amikor én hívom meg Do-t, remélem, lesz időd és akkor egy ilyet kérek én is.

Hogy pont ilyen legyen, azt nem ígértem meg, mert ez a katicás gomb abból a gombos üvegből származik, amelyikben igen ritka, hogy két egyforma legyen valamiből. Valami különleges azért biztos akad majd.

 Cippzárból is nagy készleteim vannak, de mind más színű – és akkor rögtön meg is osztom a budapesti tuti cippzár lelőhelyemet, ahol szebbnél szebb színű rejtett, hagyományos és szétszedhető cippzárak kaphatóak szerintem nagyon baráti áron. A Baross utca – József krt. kereszteződésben a körúti fajátékbolt mellett van egy méteráru, itt nagyjából minden élénk színből szokott lenni beleértve a neonokat is.

Most először voltam olyan bátor, hogy  horgolt neszibe varrógéppel varrtam be a cippzárt – eddig valahogy ódzkodtam ettől, lelki szemeim előtt megjelentek a gép által bekapott fonaldarabok, meg hogy ha valamit elrontok, akkor képtelenség lesz kibontani a fonal szakadása nélkül a cérnát. De végül egész könnyen ment és sokkal szebb a külalakja a belső részen, mintha kézzel varrtam volna, úgyhogy éljen, ismét tanultam valamit. Indulhat a szülinapi party!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

2 hozzászólás “Katicás mindentartó

  1. Nagyon kedves darab, nem csoda, hogy megkívánta a vendèg gyermek.

  2. Köszönöm 🙂

Comments are closed.