Hűsítő halsaláta (6.)

Egy szelet tengeri halfilét fokhagymás-citromos olivaolajban röviden pároltam, majd kisütöttem, majd kis darabokra vágtam. Leveles salátát, felkockázott paradicsomot és jó sok petrezselymet tálba tettem, hozzákevertem a haldarabokat és a citromos olajat is, amiben sült. Meglocsoltam még balzsamecettel, kis sót szórtam rá – 15 perc alatt kész lett a királyi, hűsítő és egészséges vacsora két személyre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

3 hozzászólás “Hűsítő halsaláta (6.)

  1. a minap `rajottem`, hogy en latens vegetarianus vagyok. alig eszem husnak latszo dolgot. a hal nem hus, mert altalaban femdobozbol , vagy melyhutobol jon szoval az mas:-) a lenyeg, ezt most bevallalnam!

  2. Ez jó nagyon 🙂 Igen, ez velem is így van, döglött állatnak látszó valamit Apajahóval főzetem meg általában, őt nem zavarja 🙂

  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Comments are closed.