Hungaricumok

Ha most megkérdezné valaki, mi hiányzik nekem Magyarországról, akkor nem a kötelező túrórudit mondanám, mert persze nem rossz az, de nem is a kedvencem. Ami igazán hiányzik – és most a személyeket nem, kizárólag a tárgyakat sorolom – az a juhtúró, a szépüveges dijoni mustár, Eszter kecsketej szappanjai, a bookline, a second hand ruhaboltok és a szaloncukor. És ezt még a wasabis sajt, a használható héjú és megfizethető bionarancs és a Yogitee sem tudja feledtetni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

6 hozzászólás “Hungaricumok

  1. Ezek nincseneeeeeek? Nem is gondoltam volna. Na jó, Eszter szappanját megértem, de a többi sem? Milyen idő van most Felétek? Hétvégén arra visz az utam, mire készüljek?

  2. Hát néha haza kellene ugrani és bespájzolni ezekből….. Bár Eszter szerintem külföldre is küldi a szappanjait :)… jó alkalom a karácsony:)Mi megyünk Bécsbe egy kis adnenti kituccanásra ti meg gyertek haza :):)))))

  3. Nöne: Idöjarasjelentes kovetkezik: zuhog a ho es fuj a szel, szoval ugy oltozz, mintha sielni indulnal 🙂

    Amugy persze lehet, hogy vannak, csak eddig nem akadtam rajuk. Szaloncukor vsz nincs, az nagyon magyar, a juhturot meg nem adtam fel teljesen. A second hand meg valahogy mind nagyon lepukkant, amolyan szocialis bolt feeling, nem mint otthon, ahol a legjobb cuccaim onnan voltak plusz szinte az egesz gyerekruhatar.

  4. a szaloncukrot otthonrol kell rendelni, ilyenkor ugyis gyakrabban jonnek rokonok, ismerosok, baratok (es uzletfelek)
    A szappan meg hasonlok is szerintem csak szervezes kerdese – persze nem lehet leugrani a boltba, ha epp kifogy otthon

    es hat na ja, ha hazamegyek, probalok mindig vasarlos idot beiktatni – ami vicces, mert a magyarok meg idejarnak vasarolni.

  5. No, a szaloncukor-kerdes megoldodott 😀

  6. Idekattintottam hozzád, épp, mikor az elsőt haraptam a túrórudimba… 🙂

Comments are closed.