harsogó színek

Eldöntöttem, hogy méltó jövőt építek egy tucat gyönyörű, színes maradék pamutfonalnak. Ha már sapkák nem lehettek szegények – mert ennél szebb sorsot aligha képzelhet magának egy gombolyag Catania – legalább lépjenek elő párnahuzattá.

Erre természetesen még várni kell, de türelem és nappali fény rózsát terem. Igen, nappali fény, valahogy lámpafénynél képtelen vagyok a színeket normálisan összepárosítani, így ezzel a projekttel csak hétvégén tudok haladni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

15 hozzászólás “harsogó színek

 1. Nagyon szép lesz. Csak nem a kanapéra a nappaliban?

 2. Szuper jól néznek ki ezek a színek így együtt! Nagyon kíváncsi vagyok a végére.

 3. Nagyon szép lesz!!!Nagyoj szeretek én is cataniaval dolgozni, olyan szép színei vannak:D.

 4. Ó, azt hiszem gyönyörű párnák lesznek!!!

  és ezek a színek!! 🙂

 5. Nagyon szépek! A kép láttán azonnal tudtam, hogy csak Catania lehet, bár nem vagyok egy nagy szakértő, de nekem az a fonalak netovábbja.

  (Egyébként nekem ilyesmi horgolt-patchwork stílusú mellényem volt tizenévesen, amikor épp a hippikorszakomat éltem, mint amilyen a te párnád lesz. 😀 És imádtam.)

 6. Nagyon ígéretes:-)))

 7. Konyhaszékekre, négy darabra készítem, úgyhogy a vége még a távoli jövőbe vész. 🙂 Nem beszélve arról, hogy a párnákat is meg kell még varrni.

 8. Nagyon szép lesz, napsugaras-szivárványos lesz a konyhád!

 9. Szerintem is nagyon szép lesz! Igazán jó színek, kimondottan olyan, mint Attic24 stílusa!
  http://attic24.typepad.com/weblog/

 10. Igen, attic is hasonló, bár akinél én először láttam ilyet, az Elisabeth Cat http://www.flickr.com/photos/elizabethcat/ – bámulatos mi mindent csinál! Még az is lehet, hogy hozzá hasonlóan fehérrel fogom körbekeretezni a négyzeteket. Ezt még nem döntöttem el, de hajlok rá.

 11. azert az nem baj, ha nem mindenkinek tetszik, ugye? csak mert sztem ezek a fonalak szep fenyes tokjo szinek, es vegul nagymamas hangulatu lett a vegeredmeny, ahol pont ez veszett el beloluk, es sztem te ennel sokkal viccesebbeket szoktal csinalni

 12. Azért nem baj 🙂 Meglátjuk, mi lesz a vége. Ehhez a terítőhöz készül, talán ellensúlyozza a nagymamásságot http://agifoz.blogspot.com/2010/01/villa-interju-az-anyahajoval.html

 13. Végre bekukkantottam hozzád-nagyon szépeket alkottál megint!! Türelmed végtelen…
  A kislánykád azon a franciás fotón tündéri!!!

 14. Kösz, Trinity 🙂

  Tisztelettel jelentem, hogy négy szín fellázadt és ragaszkodott hozzá, hogy sapkává is változzon, úgyhogy hamarosan új képekkel jövök! Ennyit arról, hogy meddig bírom sapkák nélkül.

Comments are closed.