Befejezős játék

Iglice találta ki azt a fonalfalással nagyon közeli rokonságban álló játékot, miszerint régen elfekvő befejezetlen dolgainkat – más néven UFO-inkat – hozzuk végre kész állapotba idén. Mondjuk minden hónapban egyet.

Nekem nincs túl sok befejezetlen dolgom mostanában – illetve helyesbítek: van, de azok közül sokat azért hagytam félbe, mert meggondoltam magam, és inkább lebontom majd, mert mégsem tetszik a szín/fazon.

Januárra azért még volt befejeznivaló, mégpedig egy táska. Csak az utolsó simítások hiányoztak, a pánt és a fedél felvarrása, meg a bélés összevarrása a külső résszel. Azért sem siettem vele eddig, mert csizmaszezonban úgyis fekete táskát hordok. Na de már egyre később sötétedik, úgyhogy van remény a közeli tavaszra, vele pedig a barna cipő-táska hordására.

Különben meg jövőre majd a telet is barnára fogom hangolni, különös tekintettel arra, hogy elmélyedtem egy színekről szóló könyvben (jelenleg nem látom nyomát a weben, úgyhogy linkelhetetlen), és már tudom, hogy mi minden áll jól és mi minden rosszul nekem. Szóval érzem, ennek a táskának még nagy jövője van!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

4 hozzászólás “Befejezős játék

  1. Nekem ez nem jó, mert olyan sok azért nincs félben! Mondjuk kettő, abból egyet bontani kell, mert kinőtte a csemetém, a másikat meg csak múlt hónapban hagytam félbe, annyira nem UFO… 🙂

  2. Nem gondoltam volna, hogy fekete táskát szoktál hordani. Azt hittem színeset.
    Nem tudom, miért. Az év fonala miatt talán.

  3. Hát igen, azért időnként piros szatyrot, de úgy általában a cipő színét veszem alapul, csizmám meg csak egy fekete van. Nyáron megy a tobzódás a színekben 😀

Comments are closed.