WIPszerda: Lily Magnolia a cél előtt

Úgy esett, hogy a Lily Magnolia, amire az egész márciust adtam magamnak, már épp langyos vízben ázik és még ma este kigombostűzöm. Imádnivaló minta. Indul egy simakötéses résszel, aztán még mielőtt megunná az ember, jön egy kis egyszerű csipke, aztán mielőtt kifáradna a koncentrálásban, már jön is a harisnyakötés megint – ez így megy egészen a szegélyig. Na, ott egy kicsit jobban oda kell figyelni, meg a csavart mintához egy segédtű is előkerül, de ezzel együtt is élvezetes a dolog.
Oké, a csavart minta biztos nem lesz a kedvencem, a plusz tűvel sokat szerencsétlenkedtem, de ez az első ilyen jellegű próbálkozásnál talán még benne van a pakliban.
Amit a legjobban szerettem ennek a kendőnek a kötésében, az a változatosság és az, hogy a tulajdonképpen nagyon egyszerű, logikus és könnyen megjegyezhető mintával is csodásan néz ki, más szóval sokkal szebb, mint amilyen nehéz. Még a munka utáni zombi-üzemmódban is jól lehetett vele haladni.

Blokkolás utáni fotókkal is jelentkezem jövő héten – biztos vagyok benne, hogy kigombostűzve, formára igazítva még a mostaninál is szebb lesz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

3 hozzászólás “WIPszerda: Lily Magnolia a cél előtt

  1. Ígéretes, várjuk a fotókat! (És: a fonal színe ismét lenyűgöz!)

  2. Köszi, igyekszem, ahogy hazajövök az aktuális utazásomról. Amúgy az igazi szín még ennél is szebb és élénkebb, csak valahogy soha nem sikerül pont úgy elkapni.

  3. Legközelebb próbáld meg csavarótű nélkül! 4-5 szemig simán megy!

Comments are closed.