WIP szerda: My precious sweater

My precious sweater

A sok kiegészítő után az utóbbi időben inkább a nagyobb projektek felé fordultam, most például nyárra ezt a gyémántmintás pulóvert választottam. A minta megtalálható itt a ByKaterina blogon. Van ingyenes verziója is, és van egy könnyen nyomtatható verzió is, ami már fizetős. Én a fizetőst választottam, részben mert tényleg nem akartam a wordbe másolgatással és a reklámok eltávolításával küszködni, részben meg azért, amit ebben a bejegyzésben részletesen megírtam már. Egyébként a leírás nagyon jó, könnyen követhető, így szerintem tényleg megérte az árát.

Sheepjes Stonewashed fonalat használok türkiz színben és 4-es tűvel horgolom. A minta szerint a passzékat kisebb tűvel kellett volna készíteni, ezt a nyaki passzénál elmulasztottam egyszerű figyelmetlenségből, de egyelőre ez nem tűnik problémának. Az ujjaknál jobban fogok figyelni.

A passzé és az azt követő első néhány sor igényel némi figyelmet, de egyébként viszonylag gyorsan adja magát a minta. Persze számolgatok azért és a kész sorokat is érdemes ellenőrizni, de már egy jó ideje nem nézem a mintát, fejből horgolok.

Eredetileg oversized a modell, én ettől most a body részben eltekintettem, nem akarom magam kövéríteni. Laza lesz, de nem lesz 15 centi ráhagyás. Az ujjában már inkább, még nem tudom, hogy ez idegesíteni fog-e később. Meglátjuk… A projekt felénél járok körülbelül, remélem, hamarosan , a tél kezdete előtt mutathatom a kész művet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?