Terítőből sosincs elég

A költözés óta eltelt időben alig jutottam horgoláshoz. Nem is annyira az idő hiányzott, mint az az érzés, hogy lazulhatok. Amikor kicsit leültem két feladat között, folyton pásztázni kezdett az agyam mindenféle elképzelt to do listák tételei között, és természetesen mindig talált valamit, ami fontosabbnak tűnt, mint a hobbizás. Szerencsére mostanára eléggé kifáradtam ahhoz, hogy már a pihenést is megengedjem magamnak. Így a múlt héten előszedtem egy klasszikus, nagymamás horgolós újságot, amelyben csipketerítők leírása található és nekikezdtem az egyiknek. Természetesen nem horgolócérnából készítettem, az nagyon nem én lennék. A múltkori takaróból megmaradt Bravo fonalakat használtam. Éljen a fonalfalás!

A pikós szél nem volt a minta része, de nélküle olyan befejezetlennek tűnt. Így most két nap nézegetés után már eléggé tetszik, időnként biztos, hogy helyet kap a nappali asztalán. A régi kedves asztalunk sajnos nem fér be az új lakásba, így egy kisebbel kell most beérnünk. Ha már új, akkor a fehér szín mellett döntöttünk, nem kis részben azért, mert azon jól érvényesülnek a színes horgolt terítők. Az Intagramon időről időre mutatom a különböző terítőkkel az asztalt, nézzetek be, kövessétek az @anyahajoblog Instáját! Például ez a terítő is remekül néz ki az új étkezősarokban:

Abban a reményben búcsúzom, hogy hamarosan visszaáll a normalitás és ismét jelentkezem a WIPszerdákkal és időnként a befejezett darabokkal is. Kellemes horgolást nektek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?