Tavaszi fonalfogyókúra

Tavaly ahogy a covid elkezdődött, automatikusan ahhoz a túlélési stratégiához nyúltam, ami nekem mindig beválik: elkezdtem tanulni. Persze semmi olyasmit, ami nagyon megerőltető lenne, nem is szakmailag hasznosat, hanem többek között online lakberendezési tanfolyamot kezdtem hallgatni az Otthonkommandón. Ez költözés után fél évvel elég inspiráló volt, mert bár az alapokat jól kitaláltuk – amennyire nem saját lakásban szabad keze van az embernek -, de azért voltak és még most is vannak spotok a lakásban, ahol lehetne fokozni a praktikusságot és az esztétikumot. Dekorálásban nem vagyok túl jó, a díszpárna mint olyan, elég idegen műfaj számomra, párna nélkül is bőven vannak dolgok a kanapén. De a tanfolyam most elindította a vezérhangyát, és pár nagyobb változtatást is tervezek a lakásban, aminek egy apró fogaskereke néhány díszpárna is. Mondanom sem kell, hogy SK párnákat is beterveztem a koncepcióba.

A Catania-készleteim fogyasztása és az sk párna terve jól összeillik, az első párnához szürke, pink, halványrózsaszín és lila fonalakat használok. Eredeti tervem az volt, hogy borítékszerűen fogom körbebugyolálni a párnabelsőt – ilyenből mostanában sokat látni az Instán és elvileg tetszik. Viszont ahogy haladok és elérte az előlap méretét a horgolt négyzet, már nem vagyok teljesen biztos benne, hogy tényleg átlósítani szeretném a vonalakat, mert hagyományos állásban is nagyon tetszik. Az élet nehéz döntései… Majd úgyis mutatom, mire jutottam végül, nézzetek be időnként az Insta feedemre, ott vannak gyakoribb update-ek.

És ha már tanulás: ez a rám nem annyira jellemző flatlay rózsaszirommal és ilyesmikkel is egy kurzus terméke, Pikreához jártam vizuális történetmesélésre. Nagyon az elején vagyok ebben, rengeteget kell még gyakorolnom, mire megtalálom, mi is az én fotós stílusom, de nem is a tökéletesség a lényeg. Engem tényleg megtart ebben az egész krízisben a tanulás. Egyrészt a fegyelem miatt, hogy megnézzem, meghallgassam az anyagokat, megcsináljam a feladatokat, másrészt meg van egy olyan tartalma is, hogy van jövő, ami nem kizárólag a túlélésről szól. Vigyázzatok magatokra és csináljatok ti is minden nap valamit, ami életben tartja bennetek a reményt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?