Lila és gombos

 Ez a lila mindentartó már jó ideje várt a megfelelő cippzárra – az ilyen visszafogott, pasztell árnyalatokhoz valahogy nehezebben találok olyat, ami szép is, meg nem is unalmas, meg nem is túl szirupos, mint mondjuk egy pasztellrózsaszín lett volna. Ez a lilásbarna árnyalat végül mindenben megfelelt kényes ízlésemnek.

 És ha már barna a cippzár, akkor barnás, komolyabb díszért kiáltott, így választottam a Hababann Design csodás kézzel faragott fagombját, amit tavaly nyertem egy FB-os sorsoláson. Enikő egészen különleges tárgyakat készít fából, nemcsak gombokat, de például sütipecsétet, tortatálat, karácsonyfadíszeket is. Nézzetek be a blogjába vagy a FB-oldalára, ha szeretnétek gyönyörködni.

 Ez a neszi egy jótékonysági árverésre került végül, na jó, árverésnek nevezni talán picit túlzás, mert nem volt túl nagy hírverése, meg talán az időzítése sem volt a legjobb, de a lényeg, hogy elkelt és egy 6 éves kislány gyógyulását segíti. Mostanában több ilyen projekt is megtalált és örömmel veszek részt, ha időm engedi. Emellett azt is látom, mennyire nem egyszerű emberektől pénzt kérni még akkor sem, ha a kapott pénz 100%-ban jótékony célra megy, hiszen annyi visszaélés is van. Ha van tapasztalatotok esetleg azzal kapcsolatban, hogy hogy lehet megbízhatóan, átlátszóan menedzselni ilyesmit, örömmel venném, ha megírnátok kommentben vagy akár privátban is. Előre is köszönöm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

One comment on “Lila és gombos

  1. Szép darab, és a gomb tényleg különlegesen gyönyörű!

Comments are closed.