Ki játszik?

Fehér alapon mindenféle vidám színek, egyszerű, de nagyszerű hagyományos granny minta narancsos-fehér szegéllyel. Ha akarom, játékbabák takarója, ha akarom pici asztalkára vagy komód tetejére terítő, méretei: 36×27 centi.
Egy apró köszönet azért, hogy érdeklődésetek minden személyes hullámvölgy ellenére majd 5 éve benntart a blogírók körében. Ebből az öt évből persze korántsem minden blog nyilvános, és voltak mindenféle újrakezdések meg törlések, meg minden, mi ezzel jár. De hogy még mindig tart és hogy mostanában újra nagy kedvem van blogolni, azt elsősorban nektek köszönhetem, akik időnként idekattintotok, hagytok egy-két kommentet, írtok mailt és küldötök képet a horgolmányaitokról, kérdeztek fonalboltokról és mintákról. Nagyon köszönöm!

A játékszabály pedig mindössze ennyi: aki szeretné megnyerni a többfunkciós granny terítőt-babatakarót, az hagyjon itt vagy a vonatkozó FB oldalon egy kommentet. Szerdán, márc. 31-én sorsolok, s ha gyorsan megkapom a nyertes postacímét, akkor április első hetében Magyarországról adom fel a pakkot, azaz villámgyorsan meg is érkezhet a szerencsés nyerteshez. Auf die Plätze, fertig, Feuer, los! (Bizony, odáig jutottunk, hogy már a gyerekek tanítanak engem németül. Ez az előbbi azt jelenti: elkészülni, vigyázz, kész, rajt!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

33 hozzászólás “Ki játszik?

 1. Én én én! Mármint én biztos szeretnék játszani! tavaly október – november óta vagyok csendes olasód. sem kötni sem horgolni nem nagyon tudok, illetve cssak általános isklai szinten,de annál nagyobb lelkesedéssel olvaslak!ezért is szeretném nagyon megnyerni ezt a terítő! 🙂

 2. Természetes, hogy én is játszanék Veled.
  Nem is tudtam, hogy ennyire régóta blogolsz… Nagy idő!
  Örülök, hogy mostanában megint sűrűbben írsz.

 3. Én is szeretnék játszani, csoda vidám egy kis takarócska!!

 4. Nálam tuti terítő lenne! Úgyhogy szívesen megnyerném!

 5. Nagyon szép lett a szegély!

 6. Azok is játszhatnak, akik keveset kommentelnek? Pl. a Cataniás bejegyzéshez régóta készülök bejegyzést írni, de….

 7. Nálunk babatakaró lenne a csodaszép takaró/terítő.

 8. Kezdők szerencséje alapon 🙂
  Én most keveredtem ide, "anyahajó" okán, a nagykislányom hívott így babakorában, ő meg Cicakapitányként szerepelt… Kedvelem amiket írsz és csudás a terítő.

 9. Játszom, mert nálunk babatakaróból sohasem elég! :))

 10. Igen, én is szeretnék játszani!!! 🙂 Fázékony takarómániás vagyok! Nálam még a cicának is rendes takarója van… Ja, hogy ez kicsi? Nem baj,majd második réteg lesz a legfázósabb pontokon 🙂

 11. Szeretnék játszani Veled! Köszönöm! Eszter

 12. Szeretnék én is játszani (bár horgolni továbbra is csak szeretnék megtanulni, de a munkáidat nagyon jó nézegetni :-)! Azt hiszem nálunk babatakaró lenne (na, jó esetleg egy naaagy párna :-).

 13. Én is jövök 🙂 Már nem emlékszem, mióta olvaslak. Régóta, az biztos. Mintha mindig is olvastalak volna. Jó lenne ha én is megkapnám, de azért nem is venném el másoktól – tudod, egy kis relikvia anyahajótól… :))

 14. Ugyan ritkán hagyok kommentet, de olvaslak szorgalmasan. 🙂 Szépséges és én is épp takarócskára készülök. Hátha a tied óvhatja a babáinkat? 🙂

 15. De szép! Nincs kedved inkább személyesen átadni ápr. elején? 😉

 16. Nekem is tetszik, már tervezem, hogy hasonló négyzetekből sálat horgoljak, csak még nem csináltam ilyesmit. mm a granny mintát.

  Szeretem az írásaidat.

 17. Milyen szép!
  Jöhetek én is játszani? 🙂

 18. Annyira szépek a színei és már tudom is hová tenném.. Nagyon örülnék a nyereménynek..

 19. De szép és vidám! Nagyon tetszik. Meg úgy általában, amiket csinálsz.:) Nálunk azt hiszem babatakaró lenne belőle.:)

 20. :)))))
  Én is, én is!!!
  Első szülöttnek már kicsi lenne, de pocakban a következő – neki tökéletes lenne egy ilyen gyönyörűséges Anyahajó horgolmány:)))))

 21. Szűz kéz nyer!
  Én is játszanék. De én akár át is tudok ám ugrani érte. 😀

 22. Amúgy szerda az március 30. 🙂

 23. Szeretnék játszani én is 🙂 Nagyon szép lett, mint a többi munkád is 🙂 További jó alkotást 🙂

 24. Nikol, igazad van, tehat 30-an, azaz mindjart sorsolok! A cetlik mar kesz is vannak, este pedig eredmenyhirdetes! Koszonom a kedves hozzaszolasokat 🙂

 25. Kicsúsztam az időből!:(

 26. Gyönyörű ez a takaró. Nálunk egy 7 hónapos baba simogatná kezeivel:-)

 27. Kedves Anyahajó! Nemrég találtam meg a blogod, úgyhogy ezt csak most olvasom. Nagyon tetszik az a szélminta. Kezdő vagyok, szóval én nem tudom kitalálni, hogy készült 🙂 Elárulod? És a négyzetek varrva vannak?
  Emlékszel még, milyen arányban került bele fehér fonal? Köszi 🙂

 28. A négyzeteket összehorgoltam a visszáján, ez biztos. A fehér arányát sajnos még csak megközelítően sem tudom, mert maradékokat használtam. A szélminta egyszerű. Először körbehorgoltam párszor rövidpálcákkal az egészet, aztán a lyuksor: egyráhajtásos pálca, két láncszem – közben átugrod az alatta lévő két szemet. Aztán még egy rövidpálcás sor. Próbáld ki, ha valami nem világos, akkor szólj. Sok sikert!

 29. Nagyon köszi, érthető! Még odébb lesz, a takaróhorgolás egy nagyon hosszútávú projekt, párhuzamosan a többiekkel, szerintem min. egy év 😀 de elmentem! Pont ilyen arányokra vágyok, tarkabarka, de sok fehérrel. Ja, és franciaágyravalót tervezek, ha jól számoltam, majd 200 négyzet kell 🙂
  kispálcákkal horgolhattad össze? egyáltalán nem látszik. Nagyon tetszik így, a többi módszernél (vagyis legtöbbjénél) elcsúsznak kicsit a négyzetek és olyan rendetlen lesz…

 30. Ja, azt nem kérdeztem, hogy a facebookra nem akarsz jönni csoportba? vagy esetleg ott vagy, csak nem tudom a neved? 🙂
  https://www.facebook.com/groups/118469888242442/

 31. Igen, kispálcákkal, így csak a visszáján van egy csík, ami kidomborodik. Amúgy szerintem az is számít, hogy a tű-fonal méret passzoljon, mert ha túl laza, akkor is hajlamos elcsúszni. Nekem a Cataniahoz a 3-as tű vált be. Franciaágy? Húha, akkor kitartást! 🙂

 32. Benn vagyok a csoportban, csak írni nem szoktam. Az a helyzet, hogy már a blog is sok idő. Ha nem vagyok szabin, örülök, ha heti egyszer tudok ilyesmire időt szánni. Azért olvani be-benézek.

 33. Megértem 🙂 Vasárnap nekem is vége az aranyéletnek, megyek Magyarországra a gyerekekért 🙂

Comments are closed.