Baby shower

A baby shower nemcsak azért jó találmány, mert az ember egy darabig utoljára bulizik egy önfeledtet a leendő mamával, hanem azért is, mert csupa olyan rózsaszín cukiságot és egészségtelen édességet lehet enni-készíteni, ami amúgy vállalhatatlan lenne. Gumicukor cumit például.  🙂

Meg lehet huszonvalahány lufit elektrosztatikus varázslással felragasztni a mennyezetre, aztán csodálkozni, hogy az egyik még öt nap múlva sem esett le.

És lehet ilyen miniatűr füles sapit horgolni – a biztonság kedvéért elasztikus zoknifonalból, hogy tuti jó legyen még szeptemberben is.

Jólnevelt baba pedig megvárja, amíg a mamája bulizik egy utolsó nagyot és három napra rá meg is születik. Isten hozott, Lili!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

4 hozzászólás “Baby shower

  1. Gratula!
    A mi Lilink, aki Lilianna Sára, már három éves.
    Minden jót a babának!

  2. Ügyes volt ám ez N.H.-né 🙂
    @Márta: dejó, nem is hallottam más Liliannáról eddig, csak a miénkről(Lilianna Boglárka) 🙂 ok, persze LiliÁnáról már igen, de azt hittem naivan annyira nem szokványos a Lilianna így egyben!:) nekünk az osztrák anyakönyvezető dupla L-vel akarta írni haha, végül maradtam az eredeti tervnél egy L-vel..(+apukája kedvéért megspékeltük a másik kedvenc lánynevünkkel…)
    Otthoni magyar anyakönyvezésnél meg azon problémáztak picit, h így ez létezik-e meg tényleg egybeírandó?!… végeredményben simán ment, csak másfél hónapot vártunk a magy.szül.anyakönyvére, de nem a név miatt!…

  3. hú, én meg még nem is láttam ezt a bejegyzést! Köszönjük a köszöntést, a bulit meg pláne, mégegyszer, nagyon jó élmény volt, tökéletes időzítéssel :)))

  4. szuper ez a sapi is 🙂

Comments are closed.