Ajándék a #100kreanap zárására

narancsfonal1

Az Anyahajóblog FB-csoportjában ma 95 napja kezdődött el egy játék, a #100kreanap. A cél az volt, hogy száz napon keresztül minden nap szánjunk időt valamelyik kreatív hobbinkra: horgolásra, kötésre, fonásra, rajzolásra, főzésre és posztoljunk erről képet is. Nem voltam túl szigorú, az is játszhatott, aki csak később kapcsolódott be és ha nem sikerült minden nap posztolni a fotót, az sem volt ok a diszkvalifikációra. Remek csapat jött össze, és a hobbik sora kibővült a hímzéssel és szövéssel is. Voltak, akik hihetetlen nagy projekteket is elkészítettek ezalatt az idő alatt, míg mondjuk én tényleg annak is örültem, ha minden nap sikerült valamicske hobbizás. Bevallom, volt azért néhány nap, ami kimaradt, viszont szerencsére nem annyi, mint amennyit előre jósoltam magamnak ismerve zaklatott és utazásokkal tarkított életemet.

narancsfonal2

A játék végére ígértem a résztvevőknek ajándéksorsolást is, és viszonylag hamar ki is találtam, hogy egy ilyen csapat számára a legjobb az sk fonású fonal lesz. A gyapjat Anett festette, és a színe pont megfelelő egy téli projekthez, olyan, mint a kandallótűz. Ha én nyerném, szerintem Cameot kötnék belőle, az alapszín sötétszürke lenne, és ezzel a naranccsal csíkoznám.

Mutatom azt is, milyen volt a single szál: ez se rossz, de a cérnázás valahogy elsimítja a kontrasztokat és egyenletesebbé teszi az egészet. Nagyon kíváncsi leszek, hogy fog kinézni megkötve.

narancsfonal3

A csoportban egyébként új játékot is kezdtünk most közkívánatra, mert rájöttünk, hogy majdnem mindenkinek van otthon pár tucat befejezésre váró projektje. Így ha szeretnétek csatlakozni a befejezősbulihoz, akkor szeretettel látunk titeket ebbe a nagyon barátságos és családias csoportban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...FavoriteLoadingTetszett a bejegyzés?

3 hozzászólás “Ajándék a #100kreanap zárására

  1. Gyönyörű ez a fonal! 🙂

  2. Adel_anyahajo

    2016-11-01 at 20:03

    Köszi, ezzel most én is elégedett vagyok. Örülök, ha nektek is tetszik!

Comments are closed.